O nas

Lucija Kračun,
dr. med.

– Specialist družinske medicine
– Strokovnjak s področja anti – age in estetske medicine
– Diploma AAAMED (ameriškega združenja za estetsko medicino) za estetske storitve

Lucija Kračun, rojena 4.11.1978  sem se po končani I. gimnaziji v Celju vpisala na Medicinsko fakulteto v Ljubljani. Študij sem uspešno zaključila leta 2004. Po opravljenem sekundariju sem vpisala specializacijo iz družinske medicine, ki jo je uspešno zaključila leta 2010. Od takrat vodim ambulanto družinske medicine in redno delam v urgentni službi.  Od leta 2016 sem mentorica za študente medicine in specializante iz družinske medicine. Od leta 2007 se aktivno udeležujem izobraževanj s podočja anti – age in estetske medicine ter seveda s področja družinske medicine.

Leta 2007 sem opravila šolanje za vse vrste laserskih posegov s Syneron – Candella laserskimi sistemi in imam na tem področju 10 – letne izkušnje. Leta 2008 sem opravila dermatoskopski tečaj na univerzitetni kliniki v Grazu.  Od leta 2013 se konstantno izobražujem na področju estetike in anti–age medicine tako doma kot v tujini.  V letu 2017  sem dodatno poglobila svoje znanje na področju estetike in pridobila diplomo ameriškega združenja za estetsko medicino, kjer se redno udeležujem izobraževanj. V želji za znanjem  nadaljujem študij v tujini.

Kako je blagovna znamka DALÚ Natural Skincare povezana z mano?
Izkušnje in znanje

Dolgoletne izkušnje in znanje na področju kozmetike, estetike ter medicine ter naključje so me pripeljale do novega izziva in sicer ustvariti lastno blagovno znamko, ki bo sledila trendom razvoja kozmetike v smeri kozmocevtikov in bo hkrati naravna/organska. Največji izziv je bil ustvariti naravno kozmetiko, ki bo aktivna in bo dajala vidne rezultate. To mi je tudi uspelo, saj so vsi naši produkti klinično in dermatološko  testirani v mednarodnem neodvisnem laboratoriju, kjer s študijami dokazujemo učinkovitost kozmetike. To nam je uspelo z uporabo sodobnih biotehnoloških sestavin ter naravnih sestavin, ki so skrbno premišljene in uporabljene na način, da delujejo najbolje na našo kožo. Le redki se lahko pohvalijo z neodvisnimi testi, posebno v naravni kozmetiki.

Kozmetiki prihodnosti

Menim, da je v takšni kozmetiki prihodnost, kajti koža je naš največji organ, preko katerega se vnašajo v telo številne škodljive substance. Če sem jim lahko uspešno izognemo, zakaj ne? Razbijamo mite in prepričanja o tem, da naravna kozmetika ne učinkuje. Kot nekdo, ki dela v estetiki, sem želela ustvariti aktivne kreme, kajte vse ženske želijo rezultate. In ker težimo k popolnosti, smo veliko pozornost namenili tudi embalaži in ekologiji. S ponosom lahko rečem, da so naši izdelki popolnoma trajnostni in etično narejeni v Sloveniji  v skladu z najstrožjo evropsko zakonodajo in standardi.  Vsi se moramo zavedati, kako pomembna je postala ekologija za naš obstoj.

“Be the change that you wish to see in the world.” Mahatma Gandhi