Injekcijska lipoliza

Injekcijska lipoliza je poseben postopek, s katerim odstranimo lokalizirane nakopičene maščobe na telesu in obrazu.  Lipoliza nam pomaga, da se  znebimo  maščobnih oblog, ki so odporne tako na dieto kot na telovadbo. In to ne le začasno, pač pa za vedno.

Le redki med nami imajo srečo, da je njihovo telo popolnoma skladno in da so s svojim videzom v celoti zadovoljni. Skoraj pri vsakomur se najde vsaj manjše področje nakopičene maščobe, na katerega se še s tako disciplinirano telesno dejavnostjo ali strogo dieto ne da vplivati.

Ta oblika zdravljenja torej ponuja idealni dodatek pravilni prehrani in redni telesni dejavnosti. Z njo se lahko znebite manjših ali srednje obsežnih maščobnih oblog. S pomočjo injekcijske lipolize lahko izboljšamo rezultate po liposukciji, po Zerona laserju, dodatno odstranimo manjše maščobne obloge, zgladimo stopničke, bunčice in vdolbinice. Z uporabo pravilne tehnike injiciranja lahko dosežemo tudi dobre rezultate pri celulitu, saj ko se maščobne celice raztopijo, se skrči tudi koža, njena površina pa postane bolj gladka in napeta.

Injekcijska lipoliza