• Beautician,Will,Do,Prp,Therapy,For,The,Face,Against,Wrinkles.
  • PRP pomlajevanje s trombocitno plazmo, Dalu CLinic and Spa
  • PRP pomlajevanje s trombocitno plazmo, Dalu CLinic and Spa
  • PRP pomlajevanje s trombocitno plazmo, Dalu CLinic and Spa
  • PRP pomlajevanje s trombocitno plazmo, Dalu CLinic and Spa

Pomlajevanje s trombocitno plazmo – PRP

Pomlajevanje s PRP plazmo (plazmo bogato s trombociti) znano tudi kot “Vampire Facelift” je neinvaziven estetski postopek, pri katerem iz vaše krvi pridobimo plazmo bogato s trombociti in rastnimi faktorji , ki stimulirajo tvorbo kolagena v koži in regeneracijo drugih tkiv.

To je revolucionaren način obnavljanja kože, ki postavi rastne faktorje na točno določeno lokacijo, kjer želimo, da se koža obnovi in pomladi. Učinek je dolgotrajen. V PRP plazmi niso le trombociti, ampak tudi rastni faktorji, ki stimulirajo intenzivno obnovo kože obraza.

PRP pripravimo iz vaše lastne krvi, zato eliminiramo imunske reakcije in prenos infekcijskih bolezni. Predstavlja zelo varen način za celjenje in regeneracijo tkiva. PRP je namenjen pomlajevanju kože na obrazu, kjer vaše lastne celice poskrbijo za obnovo kolagenskih vlaken in elastina, kar zagotavlja dolgotrajen rezultat. S PRP obnovimo kožo, učvrstimo povešeno kožo in zmanjšamo gubice okoli oči in gubice na celotnem obrazu. Koža postane bolj gladka in se obnovi, gube se zaradi volumetričnega učinka biostimulacije zgladijo, koža postane sijoča,zmanjšajo se pigmentacije in poškodbe kože nastale zaradi UV žarkov.

V naši kliniki uporabljamo trenutno najboljši PRP na tržišču, ki ustreza vsem regulativam EU in sicer Regen Lab iz Švice. Regen Lab PRP je najčistejši in ima najvišjo vsebnost trombocitov in izjemno malo levkocitov.

Kako se izvaja postopek, si lahko ogledat na povezavi, video

 

Pomlajevanje s trombocitno plazmo - PRP